muhafazakar bungalov No Further Mystery

Wiki Article

Etrafınızda yalnızca yeşillikler ve sevdiklerinizle doğanın ortamında konforlu bir dinlenme yapabilirsiniz. Birokkalı 5 yıldızlı resort otel bile deniz kenarı bungalov odalar sunuyor. Tatilinizi resort otel kalitesinde yapıp kalabalıklara karışmak istemezseniz bungalov evleri seçebilirsiniz.

Dere kenarında mevcut habbe bahçesinde az çok geniş bir havuz ve dü kişilik dev bir jakuzi bulunur. Dargın havalarda dahi sıcak suyun zarfında tabiatın tadını çıkartabilirsiniz. Konaklama dâhilin 4 kişiye derece kapasitesi bulunur.

Siz de konforlu bir bungalov tatili etkili olmak isterseniz Olympos Village'ı  tercih edebilirsiniz. Itibar`s Tree Houses ise yine bungalov evler ile iş veren bir tesis. Eğlenmeyi ve denize doğru olmayı yeğleme ediyorsanız Kıymet`s Tree Houses’ı yeğleme edebilirsiniz. 

Bungalov evler baştan sona saf malzemelerden yapıldığı ve şehirden münezzeh bir şekilde tabiat ananın içinde bucak aldığı derunin, konuklara tabiat ananın içre bir tatil hissi evetşatır.

Bu imkanlara katılmış olarak oteller odalarında müşterilerinin konforunu maksimuma ergürmek isminde kablosuz internet, klima, LCD göstergeç, lavabo ve banyo gibi olanaklara da durum veriyor.

Rezervasyon ve kaparo olarak isticar bedelinin %50’si alınması gereken kiralamalarda ödemenin tamamı yapılmış olduysa, kiralama bedelinin %50’si tahminında ön ödeme ve kaparo kesintisi olarak bünyelacak; artan %50 bungalov tartıı ise müşterinin hesabına iadeli edilecektir. Gönderim masrafları da bu paranın ciğererisinden kesilecektir.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site.

HEPSİ BUNGALOV bungalov DolaşmaİZM TANITIM VE REKLAM ANONİM ŞİRKETİ / hepsibungalov.com doğabilecek teessüratı önlemek ve Müşteri yahut finans sahibinin memnuniyetini savunmak hesabına dilediği zamanda tüm cirimı Müşteriye iade güvenilir bungalov ederek rezervasyonu bozma etme hakkına sahiptir.

Evinizden çıkıp atacağınız birkaç etap ile mai sulara kendinizi bırakabilirsiniz. devamı için tıklayın Kükremek severler karınin denize sıfır bungalov evler en keyifli ve en güzel konaklama seçeneği olacaktır. Deniz manzaralı villa ve bungalovlarımızı sizin muhtevain listeledik;

Bahçesinde devamı için tıklayın bulunan havuz ve şezlonglarda yeşil tabiatın içre ön bulabilirsiniz. Kendine ilişkin otoparkı yardımıyla şahsi mutavassıtyle gelen misafirler sorunsuz bir şekilde vesaitını otopark edebilir.

Web Sitesini kullanmanız, rezervasyon yapmanız, hizmet almanız yahut isticar yapmanız halinde, İptal ve İade Koşullarını okuduğunuz ve akseptans ettiğiniz anlamına gelir.

Konuta giriş saati, kiralanan dinlence konutuna bakılırsa değişkenlik göstermekte olup en erken 14:00’dır. Bu saatten önce gelinmesi yerinde oluşabilecek sorunlardan Book4stay sorumlu tutulamaz. Temizliğin erken bitmesi veya bir önceki müşterinin konuttan er ayrılması üzere durumlarda ev sahibi konuta 14:00’dan önce giriş gestaltlması dair elastikiyet gösterebilir.

hepsibungalov.com sitesinde yer alan bütün sağlam, fotoğraf ve karıneriklerin telif hakları saklı olup basılı yahut elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz.

Web Sitesini kullanmanız, rezervasyon yapmanız, bakım almanız veya isticar yapmanız halinde, İptal ve İade Koşullarını okuduğunuz ve onaylama ettiğiniz valörına hasılat.

Report this wiki page